Black Weekend 2020

Hi5Bikes Black Weekend VAIN VERKKOKAUPASSA 27.11.–30.11.2020!

Suomen kovin virtuaalinen maastopyöräilyn Black Weekend -sekoilu nyt yli koko viikonlopun venytettynä! Odotettavissa ohittamattoman kovia diilejä pyöristä, komponenteista, vaatteista ja varusteista!

Kaikki uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa varaslähtö-varoituksen samalla sekunnilla, kun Black Weekend -tarjoushinnat pärähtävät voimaan. Tilaa Hi5Bikesin uutiskirje oheisesta linkistä, ja pääset tsekkaamaan tarjoukset ennen muita!

Liity uutiskirjeeseen tästä

Julkaisemme kaikkein tiukimpia ja nopeaa toimintaa vaativia tarjouksia Hi5Bikes Black Weekend Facebook-eventin seinällä pitkin viikonloppua, joten kannattaa klikkailla osallistu-nappia!

Klikkaa itsesi osallistujaksi täällä

Ajan hengen mukaisesti Black Weekend -hinnat ovat voimassa vain ja ainoastaan Hi5Bikesin verkkokaupassa 27.11–30.11! Kaikki yli 150€ tilaukset tavalliseen tapaan täysin ilman toimituskuluja!

OHJEITA HYVÄÄN BLACK WEEKEND -SEKOILUUN:

1. Kaikki tarjoushinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokaupassamme. Yhteisen hyvinvoinnin vuoksi pyydetäänkin, että kaikki välttäisi kaupalle rynnimistä.

2. Jos tilaat tuotteita myymälänoutona, odota erillistä noutovahvistusta! Vaikka tilaamasi tuote löytyykin suoraan varastostamme, tarvitsemme etenkin ruuhkaisina aikoina hieman aikaa sen keräilyyn.

3. Jos kuitenkin asioit myymälässämme, muista ohjeistukset turvaväleistä ja suojamaskien käytöstä. Käytä maskia ja tervettä järkeä käydessäsi meillä, niin pysytään toivottavasti kaikki terveenä.